Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаВелики успех наших ученика у квизу „Колико се познајемо“

Наши ученици учествовали у 12. сезони квиза "Колико се познајемо"

У току је снимање 12. сезоне квиза "Колико се познајемо" који организује Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне мањине. "Колико се познајемо" представља квиз-такмичење ученика средњих школа у знању о историји и култури националних заједница сa простора АП Војводине. Ове године је примењен нов концепт такмичења, тако да се такмиче екипе састављене од по три ученика из три различите школе.

Прве три емисије су снимане у уторак, 22. маја. 2018. у Кањижи. Нашу школу је представљало троје такмичара: Викторија Рац Сабо (III1), Александра Пакашки (II1) и Игор Врбашки (II1) и проф. Вања Томашев. Какав резултат су остварили сазнаћете ако будете пратили овај квиз који се емитује на Телевизији Војводине.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.