Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаЈелена Петков на Републичком такмичењу ученика из области производње и прераде хране

Такмичење у прављењу моста од шпагета

У суботу, 9. јуна 2018. на Департману за грађевинарство и геодезију Факултета техничких наука у Новом Саду одржано је треће по реду такмичење у прављењу мостова од шпагета намењено ученицима средњих школа. Нашу школу је представљала екипа у саставу: Предраг Татомир, Андреа Фехер, Милица Ђукић и Маријан Челекетић (III2 - архитектонски техничар). Такмичење се састоји у изради моста одређених димензија и масе до 1kg само од шпагета и лепка. Након истека времена, мостови се испитују пробним оптерећењем на више тачака, а победник је екипа чији мост издржи највеће оптерећење. Наши ученици су заузели четврто место. Са њима је на такмичењу био професор грађевинске групе предмета Вања Томашев.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.