Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаУспех наших ученика на математичкој смотри "Кенгур без граница"

Јасмина Јерковић трећа на републичком такмичењу из математике

У Медицинској школи у Зајечару је од 5. до 6. априла 2019. одржано Тринаесто републичко такмичење из математике за ученике средњих медицинских школа под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Укупно су учествовала 102 ученика из 24 школе. Нашу школу је представљала једна ученица, Јасмина Јерковић из одељења II1 (медицинска сестра - техничар), и професорица математике Ивана Љубоја. Такмичење се ради у виду писменог теста са десет задатака који се решавају три сата.

Јасмина је освојила треће место у конкуренцији 20 ученика другог разреда (69 бодова). Честитамо њој и њеној професорици Ивани на овом великом успеху. Пво место је освојио Стефан Главашић из Београда (100 бодова), а друго Ксенија Стајковић из Врања (90 бодова). Комплетни резултати такмичења налазе се овде.

Ј. Јерковић и проф. И. Љубоја у посети археолошком налазишту Феликс Ромулијана Јасмина прима награду од в.д. директора Медицинске школе у Зајечару Виолете Јовановић

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.