Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаУспех наших ученика на математичкој смотри "Кенгур без граница"

Успех наших ученика на математичкој смотри "Кенгур без граница"

Објављени су коначни резултати међународне математичке смотре "Кенгур без граница" којa је одржанa 21. марта 2019. У конкуренцији првог разреда средње школе, наша ученица Милица Адамовић (I1) је освојила II награду у категорији К1 (друштвено-језички смер гимназије и стручне школе са два часа математике недељно), док су Анабела Јовишић и Тијана Терзин (I1) награђене похвалом. У конкуренцији трећег разреда, Матеј Имброњев (III1) је освојио III награду у категорији К1, док су похвалу добили Стефан Кецман (III1) у категорији К1 и Дејан Маринков (III2) у категорији К2 (стручне школе са три и четири часа математике недељно). Међу ученицима четвртог разреда, Милица Сандић и Анастасија Пролић (IV1) су освојиле III награду у категорији К1. Ово је до сада највећи успех наших ученика на овом такмичењу.

Сви ученици који су освојили I, II или III награду пласирали су се за финално такмичење које ће бити одржано на Природно-математичком факултету у Крагујевцу 9. јуна 2019. Комплетне резултате такмичења можете преузети овде.

m-adamovic-125 m-imbronjev-125
Адамовић Имброњев Сандић Пролић

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.