Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаОпштинска такмичења у кошарци и одбојци

Тијана Карић осма на Републичком такмичењу из хемије

Т. Карић у Београду
Републичко такмичење из хемије за ученике средњих школа одржано је од 11. до 12. маја 2019. на Технолошко-металуршком факултету у Београду. Организатори такмичења су Српско хемијско друштво и Министарство просвете, науке и технолошког развоја. Нашу школу је представљала Тијана Карић, ученица првог разреда смера лабораторијски техничар. Она је заузела осмо место међу ученицима првог разреда у дисциплини тест и експериментална вежба. У овој категорији се такмичило 55 ученика.

Првог дана такмичења, ученици су радили писмени тест (максимално 70 поена). Након овог дела такмичења, Тијана је заузела 11. место. Другога дана, ученици који су освојили довољан број поена радили су експерименталну вежбу (максимално 30 поена). Након завршена оба дела, Тијана је заузела осмо место у укупном пласману. Честитамо њој и њеној менторки, проф. Бранислави Дилбер-Косић на успеху.

Комплетне резултате такмичења можете преузети овде.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.