Претрага

ПочетакВаннаст. активностиТакмичењаНаши ученици на такмичењу из математике

13. сезона квиза "Колико се познајемо"

Завршено је снимање 13. сезоне квиза "Колико се познајемо" који организује Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне мањине. "Колико се познајемо" представља квиз-такмичење ученика средњих школа у знању о историји и култури националних заједница сa простора АП Војводине. Од претходне сезоне је промењен концепт такмичења, тако да се сада такмиче екипе састављене од по четири ученика из четири различите школе (три такмичара и један резервни члан).

Прве три емисије су снимане у четвртак, 9. маја. 2019. у Кањижи. Полуфиналне и финална емисија су снимане током претходног викенда (18-19. мај) у Новом Саду. Нашу школу је представљало двоје такмичара: Стефан Кецман (III1) и Николина Пролоћ (II3) и проф. Вања Томашев. Какав резултат су остварили сазнаћете ако будете пратили овај квиз који се емитује на Телевизији Војводине.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.