Претрага

ПочетакВестиМатурантска парада 2016.

Семинар „Јединство одељењске заједнице“

images/vesti/2013_seminar_COS.jpgПротеклог викенда (16. и 17. фебруар) четворо професора из наше школе похађало је семинар на тему „Јединство одељењске заједнице и њено развијање кроз унапређен квалитет  ЧОС-а“ који је организовао Центар за стручно усавршавање Кикинда. Ауторке и реализаторке семинара биле су Драгана Радујко и Светлана Мирчић Вукобрат, а полазници семинара, њих 19, остварили су 16 бодова стручног усавршавања. Циљ овог семинара је био лични и професионални развој наставника и јачање осећаја  просветних радника за потребе одељењске заједнице, док су специфични циљеви били сагледавање потреба одељења и могућност промене предвиђених наставних јединица на ЧОС-у. Како стимулисати и побољшати односе у одељењу – то је изазов сваког наставника који је разредни старешина, па су циљна група овога семинара били сви наставници основних и средњих школа.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.