Претрага

ПочетакВестиПредавање о давалаштву крви

Међународни камп у Темишвару

Учесници одбојкашког турнира
Додела медаља кошаркашима

Од 24. до 25. маја 2013. у Темишвару је одржан традиционални међународни камп на тему "Култура – спорт – религија" чији је домаћин Гимназија "Григор Мојсил". Наша школа је учествовала у овом кампу трећу годину заредом. Учешће у кампу је узело деветоро ученика наше школе, професори Бранко Грбанушић и Мирослав Грујић и директор Виктор Фелбаб. Домаћин кампа је био професор Флорин Белеа који је у више наврата био гост нашег ученичког кампа. На кампу су, осим наше школе и школе домаћина, учествовали и ученици и професори из Гимназије "Кармен Силва" и Техничке школе "Анри Коанда" из Темишвара.

У оквиру кампа су у петак организоване занимљиве радионице на тему културе и религије, и спортска такмичења у кошарци и одбојци. Наши кошаркаши су заузели прво место на кошаркашком турниру, а мешовита мушко-женска екипа прво место на одбојкашком турниру. Нажалост, због лошег времена није одржано планирано такмичење у пејнтболу. У петак су наши ученици и професори посетили и темишварски зоо-врт, а у суботу је организована посета школи домаћину, румунској православној катедрали и музеју црквене историје који се налази у подруму катедрале.

 Учесници:

  1. Игор Боровница (III2)
  2. Немања Јунгић (III2)
  3. Стево Маријановић (IV2)
  4. Марко Марчета (IV3)
  5. Борис Ерак (IV2)
  6. Мирјана Радојчић (II3)
  7. Хелена Дакић (II3)
  8. Ивана Кнежевић (III1)
  9. Теодора Тепевац (III1).

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.