Претрага

ПочетакВестиСтручни излет у Чоку и Суботицу

Ученички камп у Румунији

Наши ученици и професори са представницима Гимназије "Душан Васиљев" и проф. Флорином Белеом
Учесници турнира у пејнтболу

Ученици и професори наше школе учествовали су четврту годину заредом у ученичком кампу који је организован у оквиру међународног пројекта „Култура–спорт–религија“. Камп је одржан од 16. до 18. маја 2014. у месту Валеа луи Лиман у Румунији. Домаћин и организатор овог пројекта је Гимназија „Григор Мојсил“ из Темишвара и професор Флорин Белеа, а учествовали су још и ученици и професори из Педагошке гимназије „Кармен Силва“ из Темишвара, Гимназије „Трајан Вуја“ из Фагета (Румунија) и Гимназије „Душан Васиљев“ из Кикинде. Нашу школу су представљали ученици: Бојана Боровница (IV5), Душан Бозитовац (III3), Биљана Бешир (II1), Софија Шугић (II1), Мирјана Радојичић (III3), Петар Лазић (III2), Никола Радивојац (IV1) и Милош Бурсаћ (III3), и професори Драгана Бубало, Зоран Карановић и Вања Томашев.

У петак, 16. маја ученици и професори су стиглу у Валеа луи Лиман и сместили се у хотел. Поподне су ученици држали презентације које су припремили. Наша ученица Б. Боровница је презентовала компанију „Кикиндски млин“ која је учесницима кампа послала поклон пакете. Након тога је организовано такмичење у пикаду и сликарска радионица. Увече је приређено и караоке вече.

Другога дана, у суботу, организовано је такмичење у одбојци мешовитих мушко-женских екипа, а наша школа је освојила златну медаљу у конкуренцији четири школе. Поподне је органозовано такмичење у пејнтболу у којем су учествовале три екипе наше школе (две екипе ученика и једна професора), а професори су заузели четврто место у укупном пласману. Након тога је организована пријатељска утакмица у малом фудбалу Румунија–Србија у којој су учествовали и професори и ученици, а и резултат је био пријатељски – нерешен. После вечере је организовано такмичење плесних парова у плесу, а наши ученици Б. Боровница и П. Лазић су заузели прво место. Увече је приређено дружење ученика и професора уз логорску ватру.

Трећег дана, у недељу, одржана је занимљива фото-радионица у којој су ученици презентовали најбоље фотографије са кампа. У повратку су сви учесници кампа посетили оближњи манастир Романешти, Гимназију „Трајан Вуја“ у Фагету и музеј Трајана Вује у месту Трајан Вуја. У Темишвару су се наши ученици и професори задржали два сата у тржном центру „Јулијус мол“, где су имали слободно време.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.