Претрага

ПочетакВестиМатурантски „Плес толеранције“ одржан у Кикинди по шести пут

Ученички камп у Румунији, 2015.

Победници турнира у одбојци
Испред пећине Романешти 

У туристичком центру Валеа луи Лиман у Румунији одржан је од 8. до 10. маја 2015. пети по реду ученички камп у оквиру међународног пројекта "Култура – спорт – религија". Овај пројекат су 2011. године покренуле три школе: Гимназија "Григор Мојсил" и Средња педагошка школа "Кармен Силва" из Темишвара, и ССШ "Милош Црњански". Касније су се прикључиле и Гимназија "Душан Васиљев" из Кикинде и Гимназија "Трајан Вуја" из Фагета (Румунија). Главни организатор кампа је профеор Флорин Белеа из Гимназије "Григор Мојсил". Ученици и професори из ових пет школа окупили су се током три дана у живописном излетишту на обраонцима Карпата. За ученике су организована спортска надметања и фотографска радионица.

На почетку кампа, у петак. 8. маја најпре је одржана презентација фотографија са претходних кампова. Након тога, организовани су турнири у шаху, стоном тенису и пикаду. Увече је приређено и караоке вече. У суботу, 9. маја организован је турнир у одбојци, а екипа наше школе је освојила прво место. После тога су организовани турнири у пејнтболу и у малом фудбалу, где је наша екипа била трећа. Након ученика, и професори су одиграли пријатељску фудбалску утакмицу. Увече је приређено дружење уз логорску ватру. У недељу је одржана презентација фотографија насталих у оквиру фотографске радионице и додела признања. У повратку су учесници кампа посетили оближњу пећину Романешти познату по својој акустичности.

Нашу школу су представљали ученици: Милица Недић (II2), Наташа Миланков (III1), Ана Кајла (III1), Софија Шугић (III1), Денис Настовски (III1), Предраг Павић (III4), Диана Леринц (IV1), Весна Винцић (IV1), Сања Лазић (IV1), Милица Максимовић (IV1), Петар Лазић (IV2) и Милош Бурсаћ (IV3). Са њима су били професори Дијана Брканлић-Тешин, Бранко Грбанушић и Вања Томашев.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.