Претрага

ПочетакВестиСтручни излет у Чоку и Суботицу

Пројекат "Euroseun" у Румунији

Победници турнира у одбојци
Музичка приредба

У туристичком центру Валеа луи Лиман у Румунији одржан је од 6. до 8. маја 2016. шести по реду ученички камп у оквиру међународног пројекта "Euroseun". То је наставак пројекта "Култура - спорт - религија" који су 2011. године покренуле три школе: Гимназија "Григоре Мојсил" и Средња педагошка школа "Кармен Силва" из Темишвара, и ССШ "Милош Црњански". У овогодишњем кампу учествовало је седам средњих школа из Румуније, Србије и Мађарске. Главни организатор кампа је професор Флорин Белеа из Гимназије "Григоре Мојсил". Ученици и професори из ових седам школа окупили су се током три дана у живописном излетишту на обраонцима Карпата. За ученике су организована спортска надметања и уметничке радионице.

Нашу школу су представљали ученици: Михаило Лав Лакета (I1), Слободан Васковић (III1), Тамара Вукосављев (III1), Милица Недић (III2), Петар Митровић (III2), Ана Кајла (IV1), Вања Татић (IV1), Милорад Јакус (IV1), Немања Вучковић (IV1) и Никола Новаковић (IV2). Са њима су били професори Дијана Брканлић-Тешин, Бранко Грбанушић, Јелена Драгољевић, Емилија Величков и Вања Томашев.

У петак је одржан турнир у одбојци на ком је екипа наше школе освојила прво место. У суботу су одржани турнири у пикаду, стоном тенису, шаху и пејнтболу. Милорад Јакус је освојио прво место у пејнтболу у појединачној конкуренцији, а Никола Новаковић треће место у пикаду. Такође су организоване и уметничке радионице у сликању на платну и на стаклу, дуборезу и изради грнчарије. Увече је приређена музичка приредба на којој су ученици показали таленат у свирању, певању и плесу. Нашу школу је представљао Михаило Лав Лакета који је свирао гитару. Сви учесници учетничког дела кампа су награђени дипломама и плакетама.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.