Претрага

ПочетакВестиУчешће у инфо сесији о заштити животне средине

Учешће у инфо сесији о заштити животне средине

Дана 10. новембра 2016. године ученици одељења III3 (техничар за заштиту животне средине) су присуствовали инфо сесији „Заштита животне средине и управљање отпадом: Обавезе послодаваца и утицај на пословање“ која је одржана у Центру за стручно усавршавање Кикинда.

Организатори су били савез „Млади раде“, Унија послодаваца Војводине и компанија „Еко хемик доо“ (Нови Сад), а реализацију пројекта је подржало Министарство пољопривреде и заштите животне средине. Овакве сесије су одржане у седам градова Војводине – Новом Саду, Вршцу, Зрењанину, Руми, Старој Пазови, Суботици и Кикинди у периоду од 18. октобра до 12. новембра и намењене су компанијама које имају обавезе у складу са Законом о заштити животне средине. Пројекат су представили Миљана Стојшић Стојановска, директор Уније послодаваца Војводине, Никола Лукач, начелник Севернобанатског управног округа и Душан Врућинић из савеза „Млади раде“. Потом је Миљана Стојшић Стојановска одржала предавање на тему „Друштвено одговорно пословање у области заштите животне средине – примери добрих пракси“. Владимир Бабић из фирме „Еко хемик“ одржао је предавање на тему „Заштита животне средине: Утицај на пословање и обавезе послодаваца“.

Ученике је на инфо сесију водила проф. Бранислава Дилбер-Косић.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.