Претрага

ПочетакВести„Дан отворених врата”

„Дан отворених врата”

Радионица медицинске струке.

И ове године смо почетком зимског распуста организовали "Дан отворених врата" током којег су наши наставници и ученици угостили ученике осмог разреда основних школа кикиндске општине.

Врата школе су "отворена" у понедељак, 26. децембра 2016. од 9 до 13 сати. Наши ученици и наставници су организовали занимљиве радионице, па су гости могли да се упознају са нашом школом, образовним профилима и ваннаставним активностима. Циљ ове акције је подстцање сарадње са основним школама и помоћ ученицима осмог разреда у професионалној оријентацији.

Ученици образовног профила медицинска сестра - техничар су демонстрирали рад медицинског техничара у болници. У кабинету за прехрамбену струку, гости су могли да се опробају у производњи воћних сокова, и да се упознају са принципима здраве исхране.

Радионица архитектонске струке

У кабинету за архитектонску струку осмаци су могли да учествују у радионици израде новогодишњих украса, и да се опробају у слободоручном и 3D рачунарском цртању. Ученици образовног профила техничар за заштиту животне средине дочекали су госте у лабораторији радионицом "Са водом на ти" која се састоји од занимљивих огледа везаних за испитивање воде и квиза о познавању воде. У учионици бр. 8 организована је креативна радионица на тему заштите животне средине као промоција ваннаставних активности у школи.

Гости су посетили и салу за физичко васпитање где су се опробали у пењању на вештачку стену. На крају су осмаци и њихови наставници могли да се почасте пецивом које су припремили наши ученици образовног профила пекар.

Захваљујемо се свим основним школама које су учествовале у овој акцији и надамо се наставку сарадње.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.