Претрага

ПочетакВести

Сајам образовања и образовних профила

Штанд наше школе
Градска управа Кикинде и Национална служба за запошљавања организовали су „Сајам образовања и образовних профила“ у хали Спортског центра „Језеро“ 25. априла 2017. године.

На сајму су биле представљене све четири средње школе из Кикинде. Поред школа, били су присутни и поједини приватни послодавци из Кикинде.

Гости Сајма били су ученици осмих разреда и њихови родитељи из Кикинде и околних општина.

Наша Школа је представила занимања која планирамо да упишемо у школској 2017/18. години: медицинска сестра – техничар, архитектонски техничар, хемијско-технолошки техничар и комбиновано одељење пекар и прерађивач млека.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.