Претрага

ПочетакВестиПосета сајму "Путокази" у Новом Саду

"Euroseun" 2017.

Представници наше школе учествовали су по седми пут у ученичком кампу који се у оквиру међународног пројекта "EuRoSeUn" одржава у румунском туристичком центру Валеа луи Лиман. Овогодишњи камп одржан је од 12. до 14. маја 2017. а учествовали су ученици у наставници из шест средњих школа из Румуније, Србије и Мађарске. Покретач и главни организатор овог пројекта је професор Флорин Белеа из Гимназије "Григоре Мојсил" из Темишвара. Ученици и професори из ових шест школа окупили су се током три дана у живописном излетишту на обраонцима Карпата. За ученике су организована спортска надметања и уметничке радионице.

Нашу школу су представљали ученици: Михаило Лав Лакета (II1), Милица Сандић (II1), Катарина Ћирић (II1), Јован Ковачев (II1), Недељко Нешић (II1), Јелена Напрта (III1), Милица Недић (IV2), Љиљана Кнежевић (IV2), Петар Митровић (IV2) и Владимир Пештерић (IV2). Са њима су били професори Дијана Брканлић-Тешин, Јелица Чолић и Клара Паушић.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.