Претрага

ПочетакВестиУченици посетили газдинство Роберта Бодоа и Винарију Чока

Ученици посетили газдинство Роберта Бодоа и Винарију Чока

У петак, 22. септембра 2017. године ученици одељења 44 (прехрамбени техничар) посетили су газдинство Бодо Роберта у Кикинди у оквиру блок наставе из предмета Технологија вина, винских и воћних дестилата. Упознали су поступак добијања вина у занатским условима. Господин Бодо их је упознао са начинима добијања црног и белог вина од сорти грожђа које сам узгаја.

У четвртак, 28.септембра ученици су посетили Винарију Чока у Чоки. Домаћин им је био Ненад Николић, технолог у винарији и бивши ученик наше школе. Ученици су се упознали са индустријском производњом вина у свим фазама – од пријема грожђа, па до пуњења вина у боце.

Са ученицима у посетама су били наставница Драгана Бубало и координатор практичне наставе Градимир Симић.

У посети газдинству Роберта Бодоа У посети Винарији Чока

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.