Претрага

ПочетакВестиПосета Пекарско-млинарским данима на Новосадском сајму

Посета Пекарско-млинарским данима на Новосадском сајму

У суботу 14.октобра 2017. ученици прехрамбене струке посетили су манифестацију Пекарско-млинарски дани на Новосадском сајму. Ученици одељења I4, II4 (пекари), III4 и IV4 (прехрамбени техничари) су се упознали са најновијим трендовима у млинарској и пекарској индустрији.

22. Пекарско-млинарски дани и Сајам пекарства и млинарства су одржани у организацији завода Млинпек из Новог Сада. Сајам под називом "Дођи, види, научи, примени“ је трајао од 12. до 14. октобра. Спонзори сајма су позвали ученике наше и осталих школа из Србије да присуствују великом школском часу под називом пшеница, млинарство и пекарство на длану којег су држали еминентни стручњаци из ове области Небојша Спасојевић, Јасна Мастиловић, Ђорђе Псодоров, Милимир Ковачевић, Лазар Поповић и Зоран Младеновић. Час се састојао из теоријског и практичног рада где су ученици припремали пецива заједно са професионалним пекарима. Осим наше школе, сајам су посетили ученици прехрамбених школа из Пирота, Пожаревца, Београда, Зрењанина и Новог Сада, тако да су наши ученици могли да се друже са вршњацима из других градова.

У организацији посете учествовале су професорице Гордана Попов, Оливера Француски, Драгана Бубало и Бранислава Крстин.

 

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.