Претрага

ПочетакВестиСтручно предавање из прераде и одлагања чврстог отпада

Припрема за "Дане Е-medica" одржана у Сремској Митровици

Ученици и професори наше школе учествовали су од 19. до 21. октобра 2017. у Сремској Митровици на скупу поводом припреме за предстојећи међународни сусрет "Дани Е-medica" који се одржава сваке године у марту у Тухељским Топлицама у Хрватској.

Ученице Теодора Турудија (IV1) и Слободана Вујичић (II1) су у Сремској Митровици пресдстављале нашу школу, стекле нова пријатељства и учествавле у изради пројекта "Прва помоћ – права помоћ" са наставником прве помоћи Љиљаном Радишић, ментором пројекта. Овај пројекат ће у марту бити презентован на "Данима Е-medica". Осим наше школе, у пројекту учествују и средње медицинске школе из Шибеника, Задра, Пакраца, Београда и Сремске Митровице, чији су представници такође присуствовали овом скупу. Домаћини су се потрудили да ученицима покажу културно-историјске знаменитости, образовне установе и забавни живот свог града.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.