Претрага

ПочетакВестиМатурантска парада 2018.

Успеси Милице Петров у вожњи запреге

Милица Петров, ученица другог разреда наше школе (фармацеутски техничар), своје слободно време посветила је изузетно занимљивом и захтевном спорту, коњичком спорту - дисциплини вожња запрега.

Љубав према коњима на Милицу су још од малих ногу пренели чланови породице. Од 2015. године је почела да тренира и учествује на такмичењима у вожњи запрега, исте године постала је активан члан Коњичког клуба „Quarter“ из Зрењанина. Већ у првој сезони освојила је престижно такмичење Меморијал Јован Ђуран у Сомбору, такође исте године Удружење одгајивача липицанске расе коња Србије прогласило ју је за најтрофејније дете возача двопрега.

Током 2017. године, Милица је са својим грлима 93 Драва III и 1 Ема IV/10 учествовала на Првенству Србије, Првенству Војводине, куповима и меморијалним турнирима, а забележила је и победу на првом такмичењу у вожњи запрега одржаном у Бањалуци. Првог викенда октобра победила је у категорији двопрега, у узрастној категорији јуниора, на купу у оквиру 8. Међународног сајма коњарства и серсана у Новом Саду. Протеклог викенда на Ергели Келебија одржано је последње, 5. коло Отвореног првенства Србије у вожњи запрега, а Милица је заузела друго место. Са укупно освојених 50 првенствених бодова, припало јој треће место и бронзана медаља у Првенству Србије за 2017. годину у конкуренцији јуниора возача двопрега.

Честитамо Милици и желимо јој још много успеха!

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.