Претрага

ПочетакВестиОбележена школска слава – Свети Сава

Обележена школска слава – Свети Сава

Ломљење славског колача
У суботу 27. јануара 2018. свечано је обележена школска слава – Свети Сава. Ученици и наставници су се окупили у амфитеатру у 11:00 сати ради прославе. Светосавску химну су отпевале ученице Миња Петров и Милица Сандић, а након тога је директор Школе Милорад Карановић поздравио све присутне и честитао им славу.

У наставку програма, чланови рецитаторске секције су рецитовали одломке из књижевних дела о Светом Сави, а ученица Габријела Киш је прочитала свој награђени састав под насловом "Каменчић". После тога је свештеник осветио воду, жито и славске колаче које су спремили ученици прехрамбене струке. Свештеник, директор и ученици су свечано преломили славске колаче.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.