Претрага

ПочетакВестиОбележен Светски дан деце оболеле од рака

Обележен Светски дан деце оболеле од рака

На Градском тргу у Кикинди у четвртак 15.2.2018. од 12 до 13 сати обележен је Светски дан деце оболеле од рака, у организацији Националног удружења родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР). Ученици наше школе (одељење I1) и проф. Бранислава Дилбер-Косић узели су учешће у овој акцији која је одржана у исто време у више од 40 градова у Србији. Тачно у 13 сати уз речи "И ја се борим", пуштени су балони као подршка свој деци која се боре са овом опаком болешћу, као и у знак сећања на децу која су изгубила ову битку.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.