Претрага

ПочетакВести"Совембар: Моја визија – сова ушара"

"Дани E-medica" 2018.

Ученице наше школе Теодора Турудија (IV1), Драгана Марков (III1) и Јована Рожајац (I1) учествовале су на 11. смотри "Дани Е-medica" у Тухељским Топлицама у Хрватској од 8. до 11. фебруара 2018. год заједно са менторима Љиљаном Радишић и Вањом Ињац Забрдац. Ово је треће учешће наше школе на овом скупу који се организује сваке године.

Циљ смотре је размена стечених знања и искустава у струковном образовању, подизање квалитета општег наставног процеса и међусобног упознавања, те промовисање употребе нових технологија у школама (како за ученике, тако и наставнике). Поред 26 здравствених школа из Хрватске и 8 партнерских школа, пројекту су се прикључиле  здравствене школе из Словеније, Србије, Босне и Херцеговине и Македоније.

Ове године на смотри је учествовало око 300 средњошколаца и њихових ментора из 28 школа, а током четири дана дружења представљено је 27 заједничких пројеката које су у протеклом периоду од годину дана израдили ученици кроз сарадњу две до пет различитих школа. Ученице наше школе су у сарадњи са партнерским школама из Хрватске и Медицинском школом „Драгиња Никшић“ из Сремске Митровице реализовале и представиле пројекат "Прва Помоћ - права помоћ" и пројекат под називом "Живот после смрти".

У оквиру Смотре организован је и дводневни стручни скуп за наставнике.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.