Претрага

ПочетакВестиНедеља парламентаризма 2018.

Светски дан вода

Поводом Светског дана вода (22. март), Мирослава Крнић из Градског секретаријата за заштиту животне средине посетила је нашу школу и разговарала са ученицима о проблему отпадних вода. У разговору су учествовали и стручњаци Јавног предузећа "Кикинда", компаније "FCC" и др Сања Брусин Белош из Завода за јавно здравље.

- "Овим едукативним предавањем хтели смо да им приближимо, не само законске оквире који регулишу управљање водним ресурсима, него и да их упознамо са управљањем отпадним водама у Кикинди и пречистачем отпадних вода. У претходном периоду нисмо толико причали о отпадним водама, а овим путем смо указали на значајан чувања воде" - рекла је Крнић.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.