Претрага

ПочетакВестиДан „Отворених врата Школе“

Дан „Отворених врата Школе“

У петак, 20. априла 2018. у ССШ "Милош Црњански" организован је дан "Oтворених врата" за ученике осмог разреда основних школа. Нашу школу су организовано са својим наставницима посетили ученици свих градских основних школа, као и ученици из Банатског Великог Села и Банатске Тополе.

Осмаке је поздравио Директор Школе Милорад Карановић, а затим су им кроз занимиљиве радиониоце представљени образовни профили који су планирани за упис у први разред наредне школске године (лабораторијски техничар, архитектонски техничар, техничар за заштиту животне средине, пекар и прерађивач млека).

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.