Претрага

ПочетакВестиПлатформа “Office 365 education” и у нашој школи

Окружно такмичење из хемије за ученике основних школа

Наша школа је у недељу, 22. априла 2018. године била домаћин окружног такмичења из хемије за ученике основних школа Севернобанатског округа. Због промене правилнико о такмичењу, од ове године се ученици такмиче само у писменом тесту. Учествовало је 6 ученика седмог разреда и 5 ученика осмог разреда. У категорији седмог разреда прво место је освојила Јана Војводић из ОШ "Ђура Јакшић" у Кикинди, а у категорији осмог разреда Тијана Карић из ОШ "Свети Сава" у Кикинди. Њих две су обезбедиле директан пласман на републичко такмичење које ће се одржати од 18. до 20. маја у Београду.

Резултати седми разред

Резултати осми разред

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.