Претрага

ПочетакВестиОдржан Сајам образовања и образовних профила

Одржан Сајам образовања и образовних профила

У среду, 25. априла 2018. у хали СЦ "Језеро" одржан је Сајам образовања и образовних профила за ученике основних школа. Организатор сајма је био Град Кикинда. На сајму су се представиле средње школе, као и привредници који су заинтересовани за дуално образовање.

Сајам су организовано посетили ученици осмог разреда основних школа са територије Севернобанатског округа. Они су на лицу места могли да се упознају са образовним профилима и смеровима које нуде средње школе у Кикинди. Наша школа је на свом штанду основцима представила пет образовних профила који су планирани за упис у наредну школску годину (лабораторијски техничар, архитектонски техничар, техничар за заштиту животне средине, пекар и прерађивач млека).

Штанд наше школе на Сајму

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.