Претрага

ПочетакВестиТрибина "Управљање комуналним отпадом у Кикинди"

Ученици посетили Војномедицинску академију

Ученици одељења III1 (медицинска сестра - техничар) посетили су Војномедицинску академију (ВМА) у Београду у овиру блок-наставе из здравствене неге у уторак, 24. априла 2018. Том приликом су ученици обишли одељеље Хитне помоћи, Клинику за интензивну интерну медицину и Централну стерилизацију. Ученици су се упознали са радом ове најеминентније здравствене установе у нашој земљи и информисали се о могућности даљег школовања на Академији. Посету су организовале наставнице здравствене неге Санијела Јовић и Љиљана Радишић.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.