Претрага

ПочетакВестиЧланови еколошке секције посетили вртић "Плави чуперак"

Чланови еколошке секције посетили вртић "Плави чуперак"

Чланови еколошке секције "Еко-ген" посетили су малишане у вртићу "Плави чуперак" у понедељак, 14. маја 2018. Деци предшколског узраста појаснили смо због чега је важно да отпад бацамо у контејнере. Погледали смо цртани филм у ком су нам девојчица Невена и дечак Далибор објаснили због чега постоје контејнери различитих боја. Предшколци су позитивно усвојили став према рециклажи и мудро су приступили решавању задатка из радног еко-листа. Следећа едукативна радионица нам је планирана за четвртак, 17. мај, када ћемо се представити предшколцима из вртића "Колибри".

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.