Претрага

ПочетакВести

Свечани дочек за ученике - освајаче медаља на Републичким и покрајинским такмичењима

У понедељак, 28. маја 2018. у сали за физичко васпитање организована је свечаност у част наших ученика који су током ове школске године освојили једно од прва три места на републичким и покрајинским такмичењима у спорту и знању. Подсетимо, медаље су освајали: женска рукометна екипа (III место на републичком такмичењу, I место на СОШОВ-у), Ивана Мршић (II место на републичком такмичењу у стоном тенису), Ивана Пештерић и Тамара Малиџа (III место на републичком екипном такмичењу из опште и неорганске хемије), Невена Милић (I место на СОШОВ-у у џудоу) и Дејан Волаш (III место на СОШОВ-у у џудоу). Директор школе је позвао награђене ученике да Школи оставе симболичне сувенире који ће подсећати будуће генерације на њихове успехе.

Вест о свечаности на сајту ТВ Рубин

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.