Претрага

ПочетакВестиНаши ученици учествовали у "Ноћи музеја"

Посета Црвеном крсту и ватрогасној служби

У понедељак, 24. септембра 2018. ученици одељења I4 (пекар и прерађивач млека) посетили су ватрогасну службу, сектору за ванредне ситуације у Кикинди. Ученици су се упознали са радом ватрогасне службе и прошли су обуку у гашењу пожара противпожарним апаратима. Упознали су се са опасностима које се могу десити у погонима прехрамбене индустрије где ће имати практичну наставу.

У понедељак 17.септембра 2018. ученици одељења I4 (пекар и прерађивач млека) су похађали обуку у пружању прве помоћи у Градској органозацији Црвеног крста у Кикинди. Ученици су се упознали са збрињавањем особа које имају ране и преломе на радном месту, погону пекаре или млекаре. Обуку је водила волонтерка Црвеног крста и наша бивша ученица Стоја Ђокић која је кроз вршњачку едукацију приближила ученицима ситуације у којима се могу наћи радници на радном месту са повећаним ризиком од повреде.

Посета Црвеном крсту Посета ветрогасној служби

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.