Претрага

ПочетакВестиОбилазак Винарије у Чоки и дестилерије „Hubert1924“ у Банатском Великом Селу

Обилазак Винарије у Чоки и дестилерије „Hubert1924“ у Банатском Великом Селу

Ученици у посети Винарији Чока
У оквиру блок наставе из предмета Изборне технологије, ученици 44 одељења (прехрамбени техничар) су 26. септембра 2018. посетили Винарију Чока, а 1.октобра дестилерију „Hubert1924“ у Банатском Великом Селу.

У винарији су се ученици упознали са свим фазама производње, од пријема грожђа до неге вина. Некад ученик наше школе, а данас технолог у винарији, Ненад Николић, уприличио је да посета буде едукативна, али и прави ужитак за матуранте школе. Ученици су упознати са занимљивим историјатом винарије. У подруму који је саграђен пре више од сто година, за ученике је уприличена дегустација воћних вина.

Приликом посете дестилерији „Hubert1924“ , директор Миле Ђурић је ученицима показао уређаје и испричао технолошки поступак производње воћних ракија. Ученици су тако имали прилику да се упознају са процесом производње врхунских производа.

Посете је организовала предметна наставница Драгана Бубало Херцег. Захваљујемо се љубазним домаћинима на пријему и помоћи у реализовању наставних тема.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.