Претрага

ПочетакВестиТрибина о превеницији наркоманије

Трибина о превеницији наркоманије

У нашој школи су у петак, 5. октобра 2018. одржане трибине о превенцији наркоманије код младих. Две трибине, једну за наставнике и другу за ученике, одржали су тимови састављени од стручњака из Завода за јавно здравље, Дома здравља, Полицијске управе и Завода за социјални рад, као и вршњачки едукатори.

Ове трибине су део пројекта за превенцију употребе дрога код ученика који спроводи Влада Србије у основним и средњим школама. Пројектом су обухваћени наставници, родитељи и ученици седмог разреда основних и првог разреда средњих школа. Наша школе је била прва у Округу у којој су одржане овакве трибине, а план је да стручни тимови одрже трибине у 40 школа у Севернобанатском округу у току ове школске године.

Преузмите материјал са трибине

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.