Претрага

ПочетакВестиНаши ученици и наставници у Задру

Наши ученици и наставници у Задру

Ученици и професори у Задру

Од 11. до 13. oктобра 2018. ученици и професори наше школе учествовали на размени ученика у Задру (Хрватска) заједно са представницима школа из Шибеника, Даља и Сремске Митровице. Домаћин овог окупљања је била Поморска школа Задар. Ученици ових пет школа заједно раде на два пројекта који ће бити представљени наредне године током манифестације "Дани E-medica": Индекс телесне масе и Живот с хемодијализом.

Нашу школу у овом пројекту предтављају ученице Јасна Милеуснић (II1) и Јована Љубоја (IV1) и професорке Љиљана Радишић и Вања Ињац.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.