Претрага

ПочетакВестиТрибина о превеницији наркоманије

Излет у Београд за учеснике финала квиза "Моја Кикинда"

Наши ученици са професорицом на Калемегдану
У суботу 17. новембра 2018. организован је излет у Београд као награда за учеснике финала квиза "Моја Кикинда - откријмо где живимо". Подсећамо, ученици наше школе Маја Дакић, Анабела Јовишић, Јасмина Јерковић и Иван Стојадинов учествовали су у филану овог квиза који организује Градска канцеларија за младе и том приликом су освојили треће место. Они су заједно са професорицом Јасном Томашев и осталим финалистима посетили Дом Народне скупштине, Историјски музеј Србије и Калемегданску тврђаву.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.