Претрага

ПочетакВестиЈесењи крос

Осмаци из Накова и Нових Козараца посетили ССШ "Милош Црњански"

Гости у кабинету за архитектонску струку
У петак 9. новембра 2018. у посету нашој школи дошли су ученици осмог разреда школа "Петар Кочић" из Накова и "Иво Лола Рибар" из Нових Козараца са својим наставницима. Гости су се упознали са смеровима које ће наша школа уписивати следеће школске године. Посетили су кабинете где се одвија стручна настава и затим су били у радионици и фискултурној сали. Наше госте је поздравио директор школе, а професори домаћини Вања Томашев и Бранислава Крстин су представили школу осмацима.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.