Претрага

ПочетакВестиМатурантска парада 2018.

Недеља образовања о заштити животне средине

Са презентације

У оквиру обележавања "Недеље образовања о заштити животне средине" нашу школу су 28. јануара 2019. посетили представници градског Секретаријата за заштиту животне средине, пољопривреду и рурални развој. Ученици образовног профила техничар за заштиту животне средине (одељење IV3) су гостима и новинарима локалних медија представили свој образовни профил и акције које су током претходних година спроводили на пољу подизања свести о значају очувања животне средине. Ученици су у презентацији коју су припремили посебан нагласак ставили на активности еколошке секције Еко-ген која у нашој школи делује већ дужи низ година.

Извештај на сајту ТВ Рубин

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.