Претрага

ПочетакВестиПредавање о давалаштву крви

Посета Дому здравља

У уторак, 26. фебруара 2019, ученици одељења IV1 (медицинска сестра - техничар) са наставницама здравствене неге Љиљаном Радишић и Санијелом Јовић обавили су стручну посету Дому здравља Кикинда. Том приликом, Начелник СХПМ (Служба хитне медицинске помоћи) др Милош Бајић им је одржао предавање и демонстрирао основне мере КПР-а (кардиопулмоналне реанимације), упознали су се са опремом и апаратима који се налазе у санитеском возилу и обисшли амбуланту Примарне здравствене заштите.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.