Претрага

ПочетакВестиПосета сајму "Путокази" у Новом Саду

Посета сајму "Путокази" у Новом Саду

У четвртак 7. марта 2019. ученици завршних разреда обишли су Сајам образовање "Путокази" у Новом Саду. Овогодишњи, 13. по реду сајам образовања трајао је од 7. до 9.марта. На сајму је било понуђено око 500 образовних профила у средњим школама, државним и приватним факултетима из наше земље и иностранства. Покрајнска влада је омогућила бесплатан обилазак сајма свим матурантима из Војводине. Наши ученици су обишли штандове факултета и виших школа где су могли да се информишу о студијским програмима, уписним роковима и условима за пријем. Поред сајма образовања, у Мастер ценрту Новосадског сајма одржавао се и Сајам књига и Сајам запошљавања.

Професори који су водили ученике на сајам су: Дијана Брканлић Тешин, Јелена Драгољевић, Сања Мракић, Штефица Ступовски, Мирјана Прекајски, Радмила Папић Милићев и Бранислава Крстин.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.