Претрага

ПочетакВести

Окружно такмичење из хемије за ученике основних школа

Наша школа је у суботу, 31. марта 2019. године била домаћин окружног такмичења из хемије за ученике основних школа Севернобанатског округа. Такмичење се ради у виду писменог теста који траје 120 минута. Учествовало је 20 ученика седмог разреда и 5 ученика осмог разреда. У категорији седмог разреда прво место је освојила Нађа Блажић из Кикинде, а у категорији осмог разреда Јана Војводић из Кикинде. Њих две су обезбедиле директан пласман на републичко такмичење које ће се одржати од 17. до 19. маја на Хемијском факултету Универзитета у Београду.

Резултати такмичења

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.