Претрага

ПочетакВестиУченици ОШ "Ђура Јакшић" посетили Школу

Ученици ОШ "Ђура Јакшић" посетили Школу

Ученици осмог разреда Основне школе "Ђура Јакшић" из Кикинде посетили су у среду 3. априла 2019. нашу школу. Гости су са својим наставницима имали прилику да обиђу Школу и на лицу места се упознају са планом уписа и образовним профилима које образујемо, као и са процесом извођења теоријске и практичне наставе.

Госте је најпре поздравио директор Школе Милорад Карановић, а основце је угостио Тим за промоцију Школе (Бранислава Крстин, Вања Томашев, Радмила Папић-Милићев), проф. Санијела Јовић и ученица Јована Љубоја.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.