Претрага

ПочетакВестиНаши ученици и наставници у Задру

"Дани E-medica" 2019.

Од 4. до 6. априла 2019. у Тухељским Топлицама у Хрватској одржана је 12. смотра "Дани Е-medica" на којој је наша школа учествовала по четврти пут. Као и до сада, ученици су радили на заједничким пројектима, а ове године су то били: "Живот са хемодијализом" и "Поремећаји из аутистичног спектра". Ученице Јована Љубоја (IV1), Јасна Милеуснић и Мила Покрајац (II1) са својим менторкама Вањом Ињац Забрдац и Љиљаном Радишић урадиле су свој део задатка и заједно са другим ученицима их презентовале на смотри. Пут у Хрватску искористили су да посете Спомен парк у Јасеновцу и Антрополошки музеј у Крапини.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.