Претрага

ПочетакВестиТрибина о превеницији наркоманије

Ученици основних школа "Васа Стајић" и "Вук Караџић" посетили нашу школу

У среду 10. априла 2019. нашу школу су посетили ученици осмог разреда основних школа "Васа Стајић" из Мокрина и "Вук Караџић" из Кикинде. Осмаци су са својим наставницима имали прилику да обиђу Школу и на лицу места се упознају са планом уписа и образовним профилима које образујемо, као и са процесом извођења теоријске и практичне наставе.

Госте је најпре поздравио директор Школе Милорад Карановић, а у обилазак су их водили чланови Тима за промоцију Школе (Бранислава Крстин, Вања Томашев, Радмила Папић-Милићев) и проф. Санијела Јовић, као и ученице Јована Љубоја и Дуња Шијачки.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.