Претрага

ПочетакВестиЈавне набавкеОбавештење о закљученом уговору

Посета Дому за децу ометену у развоју "Колевка" у Суботици

У уторак, 16. априла 2019. ученици одељења IV1 (медицинска сестра - техничар) са професоркама Љиљаном Радишић и Санијелом Јовић били су у посети Дому за децу ометену у развоју "Kолевка" у Суботици. Током обиласка Дома, упознали су се са радом установе, остварили контакт са штићеницима Дома и учествовали у неким од уобичајених дневних активности. Наши ученици и професори су, приликом посете, деци однели поклоне у виду гардеробе, играчака и слаткиша. Леп и сунчан дан искористили су и за кратку посету Суботици и Палићу.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.