Претрага

ПочетакВестиМатурантска парада 2019.

Матурантска парада 2019.

У петак, 17. маја 2019. на кикиндском тргу испред Народног музеја одржана је традиционална матурантска парада "Плес са Европом". Тачно у подне, матуранти су заиграли кадрил заједно са својим вршњацима из преко 100 европских градова. Укупно је учестововало 404 ученика из све четири средње школе и Високе струковне школе за образовање васпитача. Након тога, ученици су заиграли ужичко коло.

Ово је дванаести пут да се ова манифестација одржава у Кикинди, у организацији Удружења "Creativia", а под покровитељством Града Кикинде. Извештај о Паради можете прочитати на веб-сајту Града овде.

Наши матуранти плесали и у Београду

У суботу, 11. маја, кикиндски матуранти (међу њима и осам ученика наше школе) учествовали су на великој промоцији и генералној проби матурантске параде која је одржана на Савској променади у Београду. Извештај о овом догађају можете прочитати на сајту Вечерњих новости овде.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.