Претрага

ПочетакВестиПромоција Школе

Промоција Школе

У протекле три седмице, директор и професори наше школе посетили су све основне школе на територији Града Кикинде како би ученицима осмог разреда и њиховим родитељима представили образовне профиле који су планирани за предстојећи упис. Ове године, уместо Сајма образовања који је организован ранијих година, Градска управа је организовала посете представника кикиндских средњих школа свим основним школама како би се будући средњошколци и њихови родитeљи кроз директан разговор упознали са понудом образовних профила и смерова за упис у средње школе.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.