Претрага

ПочетакВести"Euroseun" 2019.

"Euroseun" 2019.

Ученици у Музеју Трајана Вује у селу Трајан Вуја
Ученици и наставници наше школе учествовали су по девети пут у ученичком кампу у Румунији у оквиру међународног пројекта "EuRoSeUn". Овогодишњи камп одржан је од 7. до 9. јуна 2019. у месту Фагет, а учествовали су ученици и наставници из пет средњих школа из Румуније, Србије, Мађарске и Словеније. Домаћин и главни организатор овог пројекта је професор Флорин Белеа из Гимназије "Григоре Мојсил" из Темишвара са својим ученицима.

Ученици и професори су се током ова три дана дружили кроз уметничке радионице и спортска надметања. За ученике је организован излет до језера Сурдук и посета Музеју Трајана Вује, конструктора првог европског авиона. Одиграна је и пријатељска фудбалска утакмица између екипа професора из кампа и представника Општине Фагет.

Нашу школу су представљали ученици: Тијана Карић, Стефан Шибул (I1), Јасмина Јерковић (II1), Ивана Пештерић, Тамара Малиџа, Николина Пролић (II3), Стефан Кецман (III1) и Милица Калаковић (III3), и професори Дијана Брканлић Тешин и Вања Томашев.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.