Претрага

ПочетакВестиОбележена школска слава Свети Сава

Обележена школска слава Свети Сава

У петак 25. јануара у Школи је свечано обележена школска слава, дан Светог Саве. Свечаност је одржана у амфитеатру Школе. Најпре су чланови школског хора предвођени професорицом Ољом Дедић извели Светосавску химну, а затим је ученица Наташа Миланков из одељења I1 прочитала свој литерарни састав о Светом Сави. Ученици су рецитовали стихове познатих песника о нашем највећем просветитељу и утемељивачу српске просвете, а након што је директор Школе Виктор Фелбаб одржао кратак говор, приступило се свечаном славском обреду. Протојереј Арсен Виловски и свештеник Слободан Дивљаков, који предаје православну веронаку у нашој Школи, одржали су свечани обред освећења славског колача, жита и вина. Након тога су свештеници, ученици и директор приступили обредном ломљењу колача, чиме је ова свечаност и завршена.

Наши ученици прехрамбене струке припремили су у школској радионици, као и до сада, три славска колача и кољиво за славу .

Слике са прославе погледајте у нашој галерији.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.