Претрага

ПочетакВестиУченици у стручној посети Специјалној болници „Свети Врачеви“

Нађа и Мања без финала!

Сестре Мања и Нађа Киурски, ученице другог разреда наше школе наступиле су у недељу у полуфиналу телевизијског такмичења "Ја имам таленат" на РТС1. Оне су певале песму "I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me)" од Витни Хјустон, а у кореографији им је помогло шест другара, ученика све четири кикиндске средње школе. Жирију се ово последње није допало, сматрали су да би много бољи утисак оставиле да су ангажовале професионалне плесаче. Ипак, Иван Босиљчић им је одао признање рекавши да су се показале као велики људи јер су свој успех поделиле са својим пријатељима. Са друге стране, жири је певање оценио као "врхунско" и похвалио њихове гласовне способности.

О проласку у финале одлучивали су гледаоци путем СМС гласања. Од осам такмичара, само двоје најбољих добили су прилику да наступе у финалу. На жалост, наше близнакиње нису освојиле довољан број гласова, па је за њих такмичење завршено.

С обзиром да су Нађа и Мања биле убедљиво најмлађе такмичарке у јучерашњој емисији, предвиђамо им светлу будућност у музичкој каријери!

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.