Претрага

ПочетакВести

Ученик генерације за школску 2017/18. годину је Драгана Сантрач

На седници Наставничког већа Школе одржаној у уторак, 5. јуна 2018. донета је одлука да се награда "Ученик генерације" за школску 2017/18. годину додели Драгани Сантрач, ученици одељења IV1 (лабораторијски техничар). Избор је спроведен у складу са школским Правилником о похваљивању и награђивању ученика, а укупно је предложено троје кандидата од којих је Драгана имала највећи број бодова.

Драгана Сантрач је сва четири разреда у нашој школи завршила са одличним успехом (5,00) и са примерним владањем. Током школовања се истакла на такмичењима из хемије, биологије и математике. Током све четири године је учествовала на такмичењима из хемије, а два пута се пласирала на Републичко такмичење (у I и II разреду). Такође је у IV разреду учествовала на Републичком такмичењу из биологије. Драгана је у трећем разреду била члан екипе наше школе на Математичком турниру "Архимедес". Представљала је Школу и на такмичењима "Шта знаш о здрављу" (I разред), "Кенгур без граница" (I разред - похвалница) и "ФИМЕК награђује знање" (IV разред). Била је и члан одбојкашке екипе Школе. Промовисала је Школу на многим приредбама и смотрама, укључујући и прошлогодишњи "Фестивалу уметности и науке" на којем је наша школа награђена првом наградом.

Награда ученику генерације, као и остале похвале и награде заслужним матурантима, биће свечано уручене 18. јуна у амфитеатру.

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.