Претрага

Монографија

Прва монографија (1995)

Школа је 1995. године штампала монографију под насловом "Висине у равници" посвећену периоду првих тридесет година рада Школе (1961/62-1991/92). Аутор књиге је Милан Ђ. Станковић, дугогодишњи професор и некадашњи директор Школе (1987–1993). Професор Станковић је прикупио драгоцене документе и податке који сведоче о оснивању установе, њеном раду и животу током прве три деценије. У књизи се налазе подаци о свим ученицима, одељењима, радницима, наставним и ваннаставним активностима, докмента о раду школе и велики број фотографија.

На доњем линку можете преузети књигу "Висине у равници" у PDF формату.

"Висине у равници" (I део)

"Висине у равници" (II део)

Scan 01.04.2020.1024 1

Друга монографија (2021)

 

Поводом прославе шездесетог рођендана школе, штампана је монографија о других тридесет година рада (1992/93-2020/21). На књизи је радио тим наставника (Милан Ђ. Станковић, Вања Томашев, Марија Пухача, Наташа Дракулић Козић, Милорад Карановић).

Са следећег линка можете преузети садржај књиге у pdf формату:

ССШ "Милош Црњански" 1991-2021: Других тридесет година

Monografija skola Crnjanski-resized

Датум последње измене недеља, 09 април 2023 17:48

Виртуелна учионица

MoodleУз помоћ софтвера Moodle креирали смо за ученике сајт за електронско учење. Можете му приступити преко следећег линка:
moodle.miloscrnjanski.edu.rs

Школска библиотека

Bookshelf icon (red and green)Приступите електронском каталогу библиотеке, погледајте да ли књига која вам је потребна постоји у библиотеци и да ли је слободна:
biblioteka.miloscrnjanski.edu.rs/

Нађите нас на Фејсбуку!

facebookШкола има своју страницу на Фејсбуку где се можете редовно обавештавати о активностима наших ученика и наставника.
facebook.com/sscrnjanskiki

Free business joomla templates

Creative Commons лиценцаОво дело је лиценцирано под условима лиценце Creative Commons Ауторство-Делити под истим условима 3.0 Србија.